Ruanda

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Ruanda

Некретнина за продају у Руанди

Руанда је земља источне Африке без копна. На западу граничи са Демократском Републиком Конго, на северу са Угандом, на истоку са Танзанијом и на југу са Бурундијем. Његов главни град је Кигали.

У последње две године тржиште некретнина у Руанди је имало експоненцијални раст и ово је одлична вест за оне који желе да инвестирају у некретнине за продају у Руанди. У главном граду је веома лако пронаћи нове стамбене и пословне објекте у изградњи.

Међутим, заједно са развојем имовине ту су и многе празне куће и пословни простори свих величина што доводи до одређене бриге и за домаће и за стране инвеститоре.

 

Њена тешка историја довела је земљу у трагичну ситуацију која је омогућила, посебно у сектору некретнина, да почне од нуле и да понуди широк спектар некретнина за продају у Руанди.

Земља данас нуди сигурност, љепоту, стабилност и напредак. Ако би се здравствени систем значајно побољшао, пензија у Руанди би постала индустрија милионера.

Растући развој тржишта некретнина и све већи број продатих некретнина у Руанди углавном је резултат раста средње класе у Руанди.

Ови фактори су права прилика да се осигура да сектор некретнина не пропадне или да развије дугорочну кризу.

Некретнине су кључни сектор и потенцијални покретач будућег економског раста.

Потражња за некретнинама, посебно за приступачне станове, расте. Разлог томе је пораст броја становника и растућа и растућа средња класа.

Руанда такође има шест секундарних градова које је влада изабрала да се развијају и развијају тамо где постоје интересантне некретнине за продају: Рузизи, Рубаву, Мусанзе, Хуие, Муханга, Ниагатаре. Ови градови представљају огромне могућности за продају некретнина у Руанди.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 40620

Prodaja Куће у низу, Ruanda, Kigali City, Kigali Free, KN249

2,834,095.14RSD
Prodaja
Куће у низу

510 m²
Планина Кигали / Ниамирамбо / Цивугиза / КН249 Величина дворишта / куће: 510/120 м2 4 собе Врт са дрвећем Паркинг за 2 аутомобила Прилог 3 делови...
Cod. 33644

Prodaja Грађевинско земљиште, Ruanda, Kigali City, Rwamagana, Rwamagana

37,772,355.40RSD
Prodaja
Грађевинско земљиште

20000 m²
Земљиште површине 2 хектара налази се на језеру мухази у источној провинцији Руанде у округу Рвамагана само 39 километара од аеродрома Кигали Интернат...
Cod. 33642

Prodaja Засебна кућа, Ruanda, Kigali City, Kigali Free, Gacuriro

74,714,549.14RSD
Prodaja
Засебна кућа

1400 m²
Кућа има 7 спаваћих соба, 5 купаоница, 2 дневна боравка, трпезарију, модерну кухињу и паркинг простор за 6 аутомобила. Налази се у Кигалима, најсигурн...
Cod. 29470

Prodaja Засебна кућа, Ruanda, Kigali City, Kigali Free, KG 684 St

17,070,458.50RSD
Prodaja
Засебна кућа

506 m²
Простран, светао, комплетно реновиран у цењени насељу Кацииру, са прелепим погледом на центру Кигали. Велики дневни боравак и трпезарија. Нова кухи...
Cod. 7629

Prodaja Остало (стамбени објекти), Ruanda, Kigali City, Kigali Free, Nyandungu-Kicukiro

88,204,676.07RSD
Prodaja
Остало (стамбени објекти)

30000 m²
Ундер цонструцтион близанца Кућа приказани у приложеним сликама складиштима. Смештен у Кигалију слободне трговине зоне. Земљиште погодно, канцеларија,...
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB